Lånio

Forside » Lånio

Overvejer du at ansøge om et erhvervslån gennem Lånio? Så anbefaler vi, at du læser med i nedenstående gennemgang af selskabet, for at blive klogere på, hvad du kan forvente. Hvis du beslutter dig for, at du vil låne hos Lånio, kan du klikke dig direkte videre til ansøgningen nedenfor.

I løbet af vores Lånio anmeldelse vil du blandt andet kunne læse mere om hvordan sammenligningstjenesten fungerer, hvordan de klarer sig på Trustpilot, hvor lang deres behandlingstid er og meget mere.

10.000 kr. – 500.000 kr.

12 – 180 måneder

Modtag tilbud fra flere udbydere

Trustpilot-score

Reklamelink

Trustpilot-scoren for Lånio er senest opdateret den 19. februar 2024.

Sammenlign erhvervslån hos Lånio

Lånio er ikke i sig selv en udbyder af erhvervslån, men er derimod en selvstændig tjeneste, der gør det nem at for virksomheder at sammenligne deres muligheder, når de søger ny kapital.

For at benytte dig af tjenesten, skal du udfylde en ansøgning om et erhvervslån hos Lånio. De sørger for at indsamle al den nødvendige information, hvorefter de sender din ansøgning videre til samtlige banker og finansieringsselskaber, de samarbejder med. Du kan se oversigten over disse i nedenstående tabel.

Herefter har de enkelte samarbejdspartnere mulighed for at vende tilbage med deres bedste tilbud på et erhvervslån til din virksomhed. Efterhånden som tilbuddene løber ind, vil du blive præsenteret for dine muligheder på Lånios platform, hvor du herefter nemt kan sammenligne dig til det bedste erhvervslån.

FinansieringsselskabMinimumsbeløbMaksimumsbeløb
Express Bank16.000 kroner500.000 kroner
Remember10.000 kroner250.000 kroner
SparXpres10.000 kroner150.000 kroner
Resurs Bank10.000 kroner300.000 kroner
L’easy10.000 kroner150.000 kroner
Unilån20.000 kroner100.000 kroner
Nordcredit1.000 kroner20.000 kroner
Ferratum1.500 kroner50.000 kroner
Mulige beløb at låne hos Lånio.

Omkostninger ved Lånio erhvervslån

Fordi du hos Lånio anmoder om at modtage tilbud på erhvervslån fra flere finansieringsselskaber og banker, er det svært at sige noget konkret om lånenes omkostninger.

Ifølge Lånio selv kan de årlige omkostninger i procent (ÅOP) hos deres samarbejdspartnere variere mellem 4,07 % og 24,99 %. Det er en difference på 20,92 % i omkostninger på årlig basis, hvilket gør det til nogle meget svære tal at budgettere med. Selv har Lånio fremstillet et eksempel for omkostningerne ved at optage et erhvervslån hos en af deres samarbejdspartnere. Dette har vi gengivet i nedenstående tabel:

Samlet kreditbeløb300.000 kroner
Løbetid120 måneder
Månedlig ydelse3.138 kroner – 3.657 kroner
Variabel debitorrente4,40 % – 8,00 %
ÅOP4,80 % – 8,41 %
Stiftelsesgebyr3.000 kroner
Betalingsgebyr25 kroner per måned
Samlede kreditomkostninger76.572 kroner – 138.802 kroner
Samlede tilbagebetalingsbeløb376.572 kroner – 438.802 kroner
Eksempel på omkostninger ved et Lånio erhvervslån.

Mens ovenstående kan fungere som en indikator, får du de mest akkurate omkostninger ved selv at indhente gratis og uforpligtende tilbud på erhvervslån via Lånio. I de fremsendte tilbud, vil du kunne se de præcise omkostninger for, hvor meget det vil koste for din virksomhed at optage lånet.

Du vil sandsynligvis opdage, at det er følgende samarbejdspartnere, der kan tilbyde de bedste renter:

  • Express Bank
  • Remember
  • SparXpress

Lånios krav til låntager

Eftersom det ikke er Lånio selv, der udbyder lånene, har de ikke fastsatte krav til de låntagende virksomheder. I stedet er det deres samarbejdspartnere, der vurderer om de modtagne ansøgninger lever op til de krav, som de hver især stiller.

Flere af disse stiller krav til, at ejeren af den ansøgende virksomhed hæfter personligt for det tilbudte lån. Derfor vil det som regel også være et krav, at du som ejer ville kunne blive godkendt til at optage et af deres privatlån. Det vil sige, at du som regel skal:

  1. være 18 år eller ældre,
  2. have en fast indtægt,
  3. have bopæl i Danmark og
  4. ikke være registreret i RKI.

Samtidig vil det ofte også være et krav, at virksomheden hvortil der ansøges om et erhvervslån, har hovedsæde i Danmark og til tider også, at den har eksisteret i mere end 6 eller 12 måneder.

Du skal også kunne anvende NemLog-in til at ansøge med på vegne af din virksomheds CVR-nummer (enten med NemID eller MitID).

Behandlingstid for ansøgninger

Lånio er integreret med flere af samarbejdsbankernes IT-systemer via API’er, der sikrer en hurtig overførsel af data så snart du har indsendt din ansøgning om et erhvervslån. Dette betyder, at flere af de samarbejdende finansieringsselskaber og banker vender tilbage med et tilbud i løbet af få minutter.

I enkelte tilfælde kan en ansøgning om et erhvervslån kræve manuel behandling. Det vil i sagens natur forlænge behandlingstiden, men som regel vil du opleve, at alle samarbejdspartnerne har afgivet deres tilbud i løbet af 1 til 2 hverdage.

Når du har modtaget dine tilbud på erhvervslån fra Lånio, er næste trin at sammenligne dem. Sørg for at sætte god tid af til dette, og læs eventuelt vores forslag til hvilke faktorer, du bør være særligt opmærksom på i en sådan sammenligning i vores guide til erhvervslån.

Efter sammenligningen kan du vælge enten at acceptere et af de tilsendte erhvervslån, eller du kan vælge at takke nej til dem alle uden konsekvenser – det er nemlig fortsat uforpligtende at benytte Lånio til at sammenligne erhvervslån. Vælger du at acceptere et af erhvervslånene, vil pengene blive udbetalt kort tid efter, at du har underskrevet tilbuddet med digital underskrift. Nogle udbydere tilbyder udbetaling samme dag, mens andre skal bruge op til et par hverdage på udbetalingen.

Kundeservice hos Lånio

Hvis du har problemer ved brug af Lånios platform for sammenligning af erhvervslån, kan du altid tage kontakt til deres kundeservice. Dette gøres ved hjælp af kontaktoplysninger, der er angivet i nedenstående tabel.

Vær dog opmærksom på, at så snart du har underskrevet optaget et erhvervslån gennem en af Lånios samarbejdspartnere, vil det være det pågældende finansieringsselskab, der skal kontaktes for at få løst eventuelle problemer eller besvaret spørgsmål relateret til det optagne erhvervslån.

E-mailadressekundeservice@laanio.dk
Telefonnummer+45 52 10 50 24
Live chatTilgængelig på Lånios hjemmeside.
Kontaktoplysninger for Lånio.

Brugeroplevelse for låntagere

Lånios hjemmeside er nem at benytte, og ansøgningsprocessen er både overskuelig og hurtigt overstået. Når du indsender en ansøgning om et erhvervslån, vil du automatisk få oprettet en konto, hvor du kan følge status på ansøgningen, samt se dine modtagne tilbud.

Brugeroplevelsen fejler altså ikke noget hos Lånio. Som en del af din proces med at sammenligne erhvervslån, bør du dog også tage et kig på finansieringsselskabernes hjemmesider og brugerportaler, for at vurdere, om de også kan levere en tilstrækkelig brugeroplevelse.

Sikkerhed ved at låne gennem Lånio

Vælger du at ansøge om et erhvervslån gennem Lånio, vil sammenligningsplatformen indhente oplysninger om dig, din virksomhed og dens økonomi. Disse informationer videreformidles til Lånios samarbejdspartnere, men der er ingen grund til at bekymre dig om sikkerheden.

Selve indhentningen og overførslen af data sker ved hjælp af teknologier, der lever op til gældende krav om behandling af personfølsomme data. Samtidig er samtlige samarbejdspartnere godkendt som finansieringsselskaber, og er derfor under tilsyn af de relevante myndigheder for at øge din sikkerhed, reducere risikoen for hvidvask og så videre.

Trustpilot-anmeldelser af Lånio

Lånio har i skrivende stund modtaget 379 anmeldelser på Trustpilot, der i gennemsnit har vurderet platformen til 4,6 ud af 5 stjerner. Det gør dem til en af de bedst anmeldte aktører, når det kommer til erhvervslån i Danmark – side om side med Qred.

Kunderne roser generelt Lånio for at give dem en god behandling, tilbyde god kundeservice og for at have en velfungerende tjeneste. De 1-stjernede anmeldelser klager alle over samme ting; spam på SMS og e-mail. De blev skrevet i 2020 og 2021, og det virker til, at Lånio i mellemtiden har fået styr på systemfejlen, der forårsagede problemet.

Vurdering%-andel
5 stjerner84 %
4 stjerner12 %
3 stjerner2 %
2 stjerner0 %
1 stjerne2 %
 Fordeling af anmeldelser af Lånio på Trustpilot d. 6. august 2023.

Om Lånio

Lånio er en dansk virksomhed, der blev stiftet i 2016 af Mark Thorsen. Formålet med platformen var at gøre det nemmere for både privatpersoner og virksomheder at indhente tilbud på og sammenligne lån fra flere forskellige udbydere.

I dag er virksomheden vokset til 13 ansatte, og vandt blandt andet Børsen Gazelle-prisen i både 2019 og 2020. Virksomheden tjener sine penge ved at formidle kontakten mellem finansieringsselskaber og låntagere, der eksempelvis ønsker at optage et erhvervslån.

VirksomhedsnavnLånio.dk ApS
CVR-nummer42721492
AdresseVesterbrogade 149, 2. B12
1620 København V
Virksomhedsoplysninger for Lånio.

Konklusion

Den helt store fordel ved Lånio er, at du ved at udfylde én ansøgning gratis kan modtage uforpligtende tilbud på erhvervslån fra op til otte forskellige banker og finansieringsselskaber. At de samtidig har har modtaget en nærmest ubrudt strøm af positive anmeldelser på Trustpilot, gør det til en oplagt tjeneste at benytte sig af.

Ofte stillede spørgsmål om Lånio

Hvem ejer Lånio?

Virksomheden bag Lånio er indregistreret som Lånio.dk ApS, og ejes 100 % af 2RS1 Invest ApS, som er stifteren af Lånio, Mark Thorsens, investeringsselskab.

Hvad tilbyder Lånio?

Lånio er en sammenligningstjeneste, der gør det muligt for virksomheder at indhente og sammenligne tilbud på erhvervslån fra flere forskellige udbydere ved kun at sende én ansøgning.

Hvordan klarer Lånio sig på Trustpilot?

Lånio klarer sig godt på Trusptilot; ved udarbejdelsen af denne anmeldelse blev de i gennemsnit vurderet til 4,7 ud af 5 stjerner baseret på mere end 360 anmeldelser.

Hvordan kommer man i kontakt med Lånio?

Ønsker du at komme i kontakt med Lånio, kan du gøre dette ved hjælp af deres telefonnummer +45 52 10 50 24 eller via e-mail til kundeservice@laanio.dk. Alternativt kan du bruge live chatten på deres hjemmeside.