Letfinans

Forside » Letfinans

Gennem Letfinans kan du med én ansøgning modtage tilbud på et erhvervslån fra flere banker. Det betyder, at du hurtigt og nemt kan få en idé om, hvad det vil koste din virksomhed at låne penge til udstyr, indkøb, udvidelse eller hvad du ellers måtte behøve kapital til.

I denne anmeldelse af Letfinans gennemgår vi alt fra platformens udbud af lån, samarbejdspartnere og omkostninger til brugeroplevelse, kundeservice og behandlingstider. Formålet er at give dig en idé om, hvorvidt det er det rigtige sted at ansøge om et erhvervslån for din virksomhed.

20.000 kr. – 10.000.000 kr.

6 – 60 måneder

Modtag tilbud fra flere udbydere

Trustpilot-score

Reklamelink

Trustpilot-scoren for Letfinans er senest opdateret den 19. februar 2024.

Udbud af lån hos Letfinans

Som det blev nævnt i indledningen, er Letfinans en sammenligningsplatform, der indhenter tilbud på erhvervslån på dine vegne. Det er vigtigt at være opmærksom på, da det betyder, at Letfinans ikke i sig selv udbyder lån til virksomheder.

I stedet formidler de kontakten mellem dig og en række finansieringsselskaber. Du kan med andre ord modtage flere tilbud på erhvervslån med blot én ansøgning. Samtidig ved lånudbyderne, at de er i konkurrence med hinanden, og du kan derfor være heldig at få bedre vilkår gennem Letfinans end hvis du havde søgt om erhvervslån direkte hos de enkelte udbydere.

Når du søger om et erhvervslån gennem Letfinans, kan du anmode om et lånebeløb på mellem 20.000 kroner og 10.000.000 kroner i intervaller af 10.000 kroner. Løbetiden for lånet kan være mellem 6 måneder og 60 måneder (svarende til 5 år).

Vær opmærksom på, at mens finansieringsselskaberne vil forsøge at opfylde dine ønsker, vil du ikke nødvendigvis blive godkendt til lige præcis den kombination af lånebeløb og løbetid, du ansøger om.

I skrivende stund samarbejder Letfinans med følgende banker og finansieringsselskaber:

 • kompasbank
 • CapitalBox
 • Qred
 • Lendino
 • Kameo
 • FlexFunding
 • Dansk Erhvervskredit

Hvis du vil havde inspiration til, hvad du kan låne penge til i din virksomhed, hvis du vil vide mere om erhvervslån generelt set eller hvis du vil se flere udbydere af virksomhedslån, kan du med fordel læse vores komplette guide til firmalån.

Omkostninger ved Letfinans erhvervslån

Fordi du ikke optager et erhvervslån direkte gennem Letfinans, men i stedet gennem en af deres samarbejdspartnere, er det svært at sige noget konkret om lånets omkostninger. Typisk vil det ikke bare afhænge af, hvilken bank eller hvilket finansieringsselskab du ender med at optage et erhvervslån hos, men også af din virksomheds økonomiske situation.

Omkostningerne for et Letfinans erhvervslån kan således være vidt forskellige. Til gengæld er det både gratis og uforpligtende at sende en ansøgning gennem platformen. Det vil sige, at du uden beregning kan få fremsendt tilbud fra førnævnte lånudbydere.

Dermed får du et gratis indblik i, hvad det præcis vil koste for lige netop din virksomhed at låne det ønskede beløb. Det er alligevel at foretrække i forhold til et standardiseret låneeksempel, som ikke nødvendigvis kommer til at have noget hold i virkeligheden.

Krav til låntager hos Letfinans

Ønsker du at ansøge om et Letfinans erhvervslån, vil du blive bedt om at angive nedenstående opløsning i forbindelse med ansøgningen. Disse videresendes til de finansieringsselskaber, som platformen samarbejder med, så de kan vurdere, hvorvidt og hvor meget de ønsker at låne til din virksomhed.

 • Ønsket lånebeløb
 • Ønsket løbetid
 • CVR-nummer på virksomheden
 • Virksomhedens bankoplysninger
 • Kontaktoplysninger (e-mail og telefon) på virksomhedens kontaktperson
 • Økonomisk dokumentation

Det er de helt grundlæggende krav til et Letfinans erhvervslån, men det er ikke ensbetydende med, at det er de eneste krav. De enkelte finansieringsselskaber har nemlig forskellige retningslinjer, der dikterer, hvilke virksomheder de kan låne penge til og hvilke de ikke kan.

Som hovedregel bør du forvente, at din virksomhed skal kunne fremvise mindst 6 måneders kontoudtog og to eller flere revisorgodkendte regnskaber. Det er ej heller unormalt, at du som virksomhedsejer vil blive bedt om at hæfte personligt for lånet – også selvom der er tale om et ApS eller A/S.

Behandlingstid for ansøgninger

Det tager typisk ikke mere end et par minutter at sende en ansøgning om et erhvervslån gennem Letfinans. Når du har udfyldt alle de nødvendige oplysninger og sendt ansøgningen afsted, vil den havne hos de finansieringsselskaber, som Letfinans samarbejder med.

De har hver især deres behandlingstider, og derfor vil der også være forskel på, hvornår du modtager tilbud fra de enkelte selskaber. Typisk vil du dog have samtlige svar på din ansøgning klar i løbet af en uges tid, mens de første tilbud vil begynde at rulle ind allerede samme eller næste dag – alt efter hvornår på døgnet, du har sendt ansøgningen afsted.

Kundeservice hos Letfinans

Selvom Letfinans er en sammenligningsplatform og ikke tilbyder erhvervslån selv, har de et hold at kompetente medarbejdere, der sidder klar til at hjælpe små og mellemstore virksomheder med at finde de bedste erhvervslån og med at få svar på spørgsmål.

Brænder du inde med spørgsmål i forbindelse med ansøgningsprocessen, er du løbet ind i problemer eller har du brug for input, kan du med fordel tage kontakt til Letfinans enten via e-mail, telefon eller livechat.

Vælger du at skrive via e-mail, kan du som regel forvente svar i løbet af 1 til 2 hverdage, mens henvendelser via telefon og live chat besvares hurtigst muligt inden for almindelig åbningstid.

Du kan ligeledes finde svar på mere generelle spørgsmål i Spørgsmål & Svar-sektionen på Letfinans-hjemmesiden. Det kan være en hurtig løsning, hvis din henvendelse ikke er af specifik karakter.

E-mailadresseinfo@letfinans.dk
Telefonnummer+45 31 31 90 00
LivechatTilgængelig via ikon på Letfinans.dk
Kontaktoplysninger for Letfinans

Brugeroplevelse for låntagere

En af fordelene ved at bruge Letfinans Erhverv er, at de gør hele processen omkring erhvervslån ukompliceret. Selve ansøgningen er intuitiv i den forstand, at du nemt kan vælge både lånebeløb og løbetid for lånet til din virksomhed, og efterfølgende bliver du taget i hånden, så du helt automatisk får udfyldt alle de nødvendige oplysninger.

Når først du har sendt ansøgningen afsted, er dit arbejde i princippet slut. Så kan du i stedet fokusere på øvrige gøremål indtil du får besked om, at de første tilbud om erhvervslån er tikket ind på platformen. Disse kan du se direkte gennem din profil på Letfinans, der blev oprettet i forbindelse med ansøgningen.

Dermed kan du hurtigt og nemt sammenligne de enkelte tilbud, og på den måde få overblikket over hvilket erhvervslån, der er bedst for lige netop din virksomhed.

Sikkerhed ved at låne hos Letfinans

Når du ansøger om et erhvervslån gennem Letfinans, vil du generelt være godt beskyttet. Selv angiver platformen, at de til hver en tid overholder den nyeste datalovgivning, ligesom hjemmesiden også er krypteret med et SSL-certifikat, der krypterer al data, der sendes mellem din enhed og platformens servere.

Derudover er det værd at bemærke, at Letfinans er e-mærket og har været det siden 2019. Det betyder, at både købsflow og handelsbetingelser er gennemgået for at være gennemskuelige og tilstrækkelige.

Du vil også blive bedt om at benytte MitID til at verificere din identitet, og de samarbejdende finansieringsselskaber er som udgangspunkt også alle under tilsyn af Finanstilsynet.

Trustpilot-anmeldelser af Letfinans

Generelt er det vigtigt, at man tager Trustpilot-anmeldelser med et gran salt, men det kan nu alligevel være en god indikator for, hvorvidt en virksomhed er værd at handle med eller ej. Det samme gælder for en sammenligningsplatform for erhvervslån, som Letfinans.

I skrivende stund har Letfinans en gennemsnitlig vurdering på 4,4 ud af 5 stjerner på Trustpilot. Det er en ganske pæn score, som dog ikke helt er på niveau med den konkurrerende platform, Lånio, eller finansieringsselskabet Qred, der begge er en smule bedre anmeldt.

Vi har i nedenstående tabel gengivet fordelingen af anmeldelserne af Letfinans på Trustpilot, som de ser ud i skrivende stund.

Vurdering%-andel
5 stjerner83 %
4 stjerner12 %
3 stjerner1 %
2 stjerner1 %
1 stjerne3 %
 Fordeling af anmeldelser af Letfinans på Trustpilot d. 3. maj 2023

Om Letfinans

Letfinans er en sammenligningsplatform, der drives af Leadwise A/S. Formålet med platformen er at formidle kontakten mellem potentielle låntagere og lånudbydere. Denne formidling klarer Letfinans både for private brugere og for virksomheder gennem Letfinans Erhverv.

VirksomhedsnavnLetfinans A/S (Leadwise A/S)
CVR-nummer35644474
AdresseVestergade 3A
1456 København K
Virksomhedsoplysninger for Letfinans

Konklusion

Letfinans er en velfungerende og brugervenlig platform, der har fået gode anmeldelser på Trustpilot fra brugere, der har brugt den til at indhente tilbud på erhvervslån. Sammenligningstjenesten er gratis og uforpligtende at benytte, og Letfinans samarbejder med en række respekterede finansieringsselskaber og banker. Derfor kan vi på det varmeste anbefale at overveje Letfinans, hvis du overvejer at ansøge om et erhvervslån til din virksomhed.

Ofte stillede spørgsmål om Letfinans

Hvem ejer Letfinans?

Letfinans A/S er et binavn til selskabet Leadwise A/S, der også står bag en række andre sammenligningstjenester. Officielt er virksomheden ejet af brødrene March Michael Rossing og Peter Michael Rossing.

Hvad tilbyder Letfinans?

Letfinans tilbyder gratis sammenligning af tilbud på erhvervslån fra flere forskellige banker og finansieringsselskaber med blot én ansøgning.

Hvordan klarer Letfinans sig på Trustpilot?

På Trustpilot har Letfinans i gennemsnit fået 4,5 ud af 5 stjerner baseret på lidt mere end 300 anmeldelser. Ud af disse er 95 % enten 4- eller 5-stjernede.

Hvordan kommer man i kontakt med Letfinans?

Du kan til hver en tid kontakte Letfinans via e-mail på info@letfinans.dk. Derudover kan virksomheden også kontaktes via telefon (+45 31 31 90 00) eller livechat inden for almindelig åbningstid.