Qred

Forside » Qred

Overvejer du at optage et erhvervslån hos Qred? Så vil vi anbefale, at du læser med i nedenstående gennemgang af det populære og positivt anmeldte finansieringsselskab, der har sin rødder i Sverige.

Undervejs i vores Qred anmeldelse vil vi blandt andet komme ind på, hvor meget et Qred erhvervslån koster, hvilke krav der er til de virksomheder, der ønsker at optage et, hvordan selskabet klarer sig på Trustpilot og meget mere.

10.000 kr. – 2.000.000 kr.

6 – 18 måneder

Udbetaling samme dag

Trustpilot-score

Reklamelink

Trustpilot-scoren for Qred er senest opdateret den 19. februar 2024.

Udbud af lån hos Qred

Qred specialiserer sig i erhvervslån, og tilbyder således ikke lån til private, kassekreditter eller andet. Deres udbud er i bund og grund meget enkelt; du kan ansøge om et erhvervslån på mellem 10.000 kroner og 2.000.000 kroner i intervaller af 10.000 kroner.

Det er vigtigt at være opmærksom på, at alle ansøgninger vurderes individuelt, og det er ikke nødvendigvis sikkert, at din virksomhed vil blive tilbudt det fulde beløb, der er blevet ansøgt om. Flere kunder rapporterer dog, at i stedet for at blive afvist, vil de blive tilbudt et mindre beløb. Denne villighed til at finde et erhvervslån, der passer begge parter, er blandt andet en af grundene til, at Qred erhvervslån generelt bliver omtalt positivt.

Grønne lån

Som noget nyt er Qred begyndt at udbyde såkaldte grønne lån til danske virksomheder. Disse er specifikt målrettet bæredygtige eller miljøvenlige investeringer, såsom installering af en varmepumpe, energiforbedrende renoveringer, udbetaling til elbiler, solcelleanlæg og lignende.

Godkendelse til et sådant lån sker på individuel basis og er underlagt samme kreditvurderingsproces som de regulære erhvervslån – dog med den ene forskel, at den grønne investering skal dokumenteres. Til gengæld vil de månedlige omkostninger være lavere for de grønne lån sammenlignet med de almindelige erhvervslån.

LåntypeMinimumsbeløbMaksimumsbeløb
Regulært erhvervslån10.000 kroner2.000.000 kroner
”Grønt” erhvervslån10.000 kroner2.000.000 kroner
Mulige beløb at låne hos Qred Danmark.

Omkostninger ved Qred erhvervslån

Erhvervslån hos Qred er i princippet rentefri. Det vil sige, at du ikke betaler en procentandel af din restgæld i renteomkostninger, men i stedet et månedligt gebyr, der forbliver det samme indtil lånet er tilbagebetalt. Ligesom det er tilfældet med erhvervslånets størrelse, fastsættes dette gebyr på individuel basis.

Du kan til hver en tid afdrage på erhvervslånet fra Qred, som det passer dig uden yderligere omkostninger. Det vil sige, at hvis du skulle få de nødvendige likvide midler til at indfri lånet før tid, kan dette gøres uden problemer. Så snart lånet er indfriet, vil det månedlige gebyr ophøre.

Qreds krav til låntager

I modsætning til mange udbydere af erhvervslån, har Qred ikke fastsatte krav til for eksempel virksomhedens alder, omsætning eller lignende, som deres låntagere skal leve op til for at blive godkendt. I stedet foretages der en individuel vurdering baseret på en række parametre. Det vigtigste krav er, at virksomheden kan vurderes i stand til at vedligeholde lånet.

For at øge chancen for at blive godkendt til et Qred erhvervslån betyder det, at du bør ansøge om at låne et beløb, der er realistisk i forhold til din virksomheds størrelse og økonomi. Det vil være de færreste nystartede virksomheder, der godkendes til et lån på 2.000.000 kroner – sørg derfor for at være realistisk i dine forventninger og ansøgning.

Spørger man Qred, får man at vide, at følgende parametre skal opfyldes, hvis man ønsker at blive godkendt til et af deres erhvervslån:

  • Rimeligt forhold mellem lånebeløb og virksomhedsstørrelse
  • Overvejende sandsynlighed for at lånet kan tilbagebetales inklusiv omkostninger
  • Virksomhedens økonomi forvaltes på fornuftig vis
  • Virksomheden og virksomhedsejerne har et sundt gældsniveau
  • Virksomheden har få eller ingen betalingsanmærkninger

Derudover vil det altid være et krav, at virksomhedens ejer(e) hæfter personligt for det tilbudte erhvervslån.

Jo bedre ovenstående krav opfyldes, jo lavere vil omkostninger til lånet være og jo højere et lånebeløb vil din virksomhed blive godkendt til at låne. Omvendt vil en virksomhed med værre betalingsevne og højere gældsniveau opleve højere omkostninger eller et lavere bevilliget lånebeløb.

Behandlingstid for ansøgninger

De fleste ansøgninger om et Qred erhvervslån kan behandles i løbet af få minutter – uanset hvornår du sender din ansøgning. Det skyldes, at Qred har en algoritme, der automatisk vurderer de indsendte oplysninger og dokumenter baseret på de opsatte parametre.

Godkender algoritmen din ansøgning om et erhvervslån, vil du blive tilsendt et uforpligtende tilbud, der angiver betingelser for lånet, den månedlige ydelse samt det tilbudte lånebeløb. Dette tilbud bør naturligvis gennemlæses grundigt for at sikre, at du ved, hvad du skriver under på.

Beslutter du dig for at acceptere tilbuddet om erhvervslån, kan det underskrives digitalt ved hjælp af MitID. Når underskriften er gennemført, igangsættes udbetalingen ved hjælp af Trustly, en betalingsløsning, der laver bankoverførsler på få minutter. Store dele af processen er automatiseret, hvilket betyder, at du i princippet kan ansøge om et erhvervslån, blive godkendt, skrive under og modtage pengene på under en time.

I enkelte tilfælde vil en ansøgning om et erhvervslån hos Qred kræve manuel vurdering. I så fald vil behandlingstiden i sagens natur forlænges. Selve udbetalingen skal igangsættes af en medarbejder, og underskriften skal derfor indløbe inden klokken 17:00 på en hverdag, hvis du ønsker at modtage pengene samme dag.

Kundeservice hos Qred

Har du behov for hjælp eller ønsker du svar på spørgsmål enten forud for eller efter optagelsen af et erhvervslån, kan du kontakte Qreds kundeservice. Der er flere muligheder, som du kan gøre brug af. Fælles for dem alle er, at du som regel får hurtig og kompetent assistance fra samarbejdsvillige medarbejdere.

For mere komplicerede spørgsmål, vil vi som regel anbefale, at du benytter dig af finansieringsselskabets e-mailsupport eller telefonsupport. Har du i stedet et hurtigt spørgsmål, vil det i mange tilfælde kunne være en fordel at benytte Qreds live chat, som er tilgængelig på deres hjemmeside. Den tilgås ved at klikke på det grønne og hvide chatikon i nederste højre hjørne af siden.

Kundeservicen hos Qred holder åbent mellem klokken 08:00 og 17:00 alle hverdage. Henvendelser uden for åbningstiden (om natten, i weekenden eller på helligdage) vil blive besvaret hurtigst muligt, når medarbejderne møder ind igen.

Udover den direkte kontakt til Qreds kundeservice, kan du også få svar på de mest almindelige spørgsmål ved at benytte dig af finansieringsselskabets FAQ-oversigt. Her har de samlet svar på spørgsmål om kontaktoplysninger, løbetider for erhvervslån, hvad der sker, hvis de fastsatte betalingsfrister ikke overholdes og så videre.

E-mailadressesupport@qred.dk
Telefonnummer+45 89 87 10 06
Live chatTilgængelig på Qreds hjemmeside.
Kontaktoplysninger for Qred Danmark.

Brugeroplevelse for låntagere

Qred har arbejdet meget med at skabe en god brugeroplevelse for låntagere, hvilket blandt andet kommer til udtryk gennem deres hjemmesidedesign og -layout. Det er moderne, intuitivt og nemt at navigere – både før og efter optagelsen af et erhvervslån.

Ansøgningen om et erhvervslån er enkelt at udfylde, og du bliver vejledt grundigt gennem processen, der ikke tager meget mere end et minut. Samtidig er den både gratis og uforpligtende, hvilket betyder, at du roligt kan ansøge for at se, hvor meget din virksomhed kan låne og til hvilken pris. Du binder dig først, når du underskriver det fremsendte tilbud.

Brugen af Trustly som udbetalingspartner bidrager også positivt til brugeroplevelsen. Det sikrer nemlig, at du kan modtage dine penge samme dag, hvis du underskriver tilbuddet på en hverdag.

Så snart du har et aktivt erhvervslån hos Qred, kan du til hver en tid logge ind på My Qred, som er en platform, hvor du kan tilgå alle informationer om dit lån, samt administrere det efter behov. Det er en rar funktion at have, så du ikke skal i kontakt med selskabet hver gang, du er på udkig efter en bestemt information.

Sikkerhed ved at låne hos Qred

Ved optagelse af et erhvervslån vil der, i sagens natur, være penge og vigtige data involveret. Derfor bør det være en prioritet at vælge et finansieringsselskab, der vægter både dine penges og dine informationers sikkerhed.

Hos Qred har man taget en række tiltag for at opnå et tilstrækkeligt sikkerhedsniveau. Eksempelvis benytter finansieringsselskabet sig af sikkerhedsløsninger, der er udviklet specifikt til banker, og som dermed lever op til de sikkerhedsstandarder, der stilles i banksektoren.

Selve brugen af Qreds hjemmeside sker gennem en krypteret forbindelse, takket være hjemmesidens 256-bit SSL-certifikat leveret af GeoTrust. Dette sikrer, at al data der overføres mellem din enhed (computer, telefon eller tablet) og Qred krypteres i sådan en grad, at informationerne vil være ulæselige for uvedkommende såsom hackere.

Dertil er Qred certificeret med e-mærket, som udelukkende tildeles virksomheder, der lever op til strenge krav vedrørende handelsbetingelser, brugervenlighed, m.m. Udbetalingen sker ved hjælp af betalingstjenesten Trustly, der specialiserer sig i hurtige og sikre bankoverførsler.

Endelig benyttes MitID til at identificere alle ansøgere, samt verificere alle transaktioner hos Qred i Danmark. Kombineret med det faktum, at Qred er registreret som et betalingsinstitut og er under tilsyn af Finansinspektionen i Sverige, vurderes sikkerhedsniveauet for Qred tilfredsstillende.

Trustpilot-anmeldelser af Qred

Selvom Trustpilot-anmeldelser skal tages med et vist gran salt, kan de i mange tilfælde give en værdifuld indsigt i tidligere låntagers oplevelser med et givent finansieringsselskab. Det gælder også for Qred, og det viser sig, at låntagerne i overvejende grad er og har været tilfredse.

I skrivende stund har Qred modtaget 371 anmeldelser på Trustpilot, der i gennemsnit har vurderet finansieringsselskabet til 4,7 ud af 5 stjerner. Det er i sig selv en flot vurdering, men det sikrer også Qred en plads helt i toppen på listen over de bedste anmeldte udbydere af erhvervslån i Danmark.

Helt konkret ser fordelingen af Trustpilot-anmeldelser i skrivende stund således ud:

Vurdering%-andel
5 stjerner86 %
4 stjerner9 %
3 stjerner2 %
2 stjerner< 1 %
1 stjerne2 %
 Fordeling af anmeldelser af Qred på Trustpilot d. 6. august 2023.

Om Qred

Qred (udtales Kræd) er en skandinavisk koncern, der tilbyder erhvervslån til virksomheder på tværs af en række markeder, der i skrivende stund tæller Danmark, Sverige, Norge, Finland, Belgien, Holland og Brasilien.

Finansieringsselskabet blev stiftet i Stockholm i 2015, og det er fortsat i den svenske hovedstad, at man finder Qreds hovedsæde. De har dog en separat filial i Danmark, som det fremgår af nedenstående tabel. Denne filial blev oprettet i 2017 i forbindelse med låneudbyderens indtræden på det danske marked.

VirksomhedsnavnQred, filial af Qred AB, Sverige
CVR-nummer38972294
AdresseFruebjergvej 3,
2100 København
Virksomhedsoplysninger for Qred Danmark.

Konklusion

Du kan være helt tryg ved at optage et erhvervslån hos Qred; sikkerheden, kundeservicen og brugeroplevelsen er på plads. Fordi Qred ikke har specifikke krav til deres låntagere, men i stedet vurderer dem individuelt, er de et særligt interessant finansieringsselskab for virksomheder, der ellers oplever problemer med at blive godkendt til lån grundet deres størrelse eller unge alder.

Ofte stillede spørgsmål om Qred

Hvem ejer Qred?

Qred Danmark er ejet af det svenske moderselskab ved navn Qred AB, som igen er ejet af svenske Emil Love Sunvisson, der stiftede koncernen tilbage i 2015.

Hvad tilbyder Qred?

Qred tilbyder erhvervslån og andre former for finansiering til små og mellemstore virksomheder. De skal derfor ses som et alternativ eller supplement til eksempelvis et banklån, venture capital og andre finansieringsmuligheder for virksomheder.

Hvordan klarer Qred sig på Trustpilot?

Qred klarer sig godt på Trustpilot, og er i skrivende stund en af de bedst anmeldte udbydere af erhvervslån i Danmark med en gennemsnitlig vurdering på 4,7 ud af 5 stjerner. Dette er baseret på i alt 322 anmeldelser.

Hvornår blev Qred stiftet?

Qred blev stiftet i Sverige i 2015, men kom først til Danmark den 29. september 2017. Siden da har de været aktive i begge lande, og senere udvidet til andre markeder, herunder Brasilien, Holland og Belgien.

Hvordan kommer man i kontakt med Qred?

Har du spørgsmål til et erhvervslån eller lignende, kan du kontakte Qred på e-mail til support@qred.dk, via telefon på +45 89 87 10 06 eller ved hjælp af deres live chat, som er tilgængelig på finansieringsselskabets hjemmeside.