Om Finanspedia

Forside » Om Finanspedia

Finanspedia er en samling af vidensartikler målrettet ejere af små- og mellemstore virksomheder i Danmark. På trods af navnet, er det ikke kun finansielle emner, som man kan blive klogere på. Vi bestræber os nemlig på at have indhold om alt det, der er værd at vide, når man driver en virksomhed eller drømmer om at komme i gang.

Det er store ambitioner, og ligesom Rom, blev Finanspedia ikke bygget på én dag. Derfor vil du givetvis opleve, at vi ikke bogstaveligt talt har al den information, der kræves for at drive virksomhed. Vi arbejder dog på sagen og publicerer således løbende nyt indhold, så encyklopædien vokser med tiden.

Sådan finansieres vores indhold

Indholdet på Finanspedia er fuldstændig og aldeles gratis. Dette kan lade sig gøre takket være de reklameindtægter, som hjemmesiden genererer. Derfor kan du også opleve at støde på blandt andet affiliatelinks i nogle af vores artikler. Klikker du på disse og foretager et køb eller en handling på siden, de leder hen til, vil vi modtage en kommission for at have henvist dig.

Trods kommissionen, kommer du ikke til at opleve højere priser ved at handle gennem vores affiliatelinks. Det er således en måde at støtte vores arbejde på uden nogen konsekvenser for dit vedkommende. Ønsker du alligevel ikke at lade dig henvise af os, kan du til hver en tid selv navigere ind på partnerens hjemmeside (eksempelvis via Google eller anden søgemaskine). Gør du dette, vil det ikke blive registreret, at du er blevet henvist af Finanspedia.

Virksomheden bag Finanspedia

Finanspedia drives af JS Projects; en virksomhed, der dels beskæftiger sig med at drive hjemmesider og dels at yde søgemaskineoptimeringsydelser til en bred vifte af kunder. Det er også virksomhedsejeren selv, der står bag alt indholdet på siden; Joachim Jørgensen.

Officielt har han den mundrette uddannelsestitel, BSc in Economics and Business Administration – Digitalisation and Business Development. I daglig tale er det en HA med speciale i digitalisering og forretningsudvikling. Dertil kommer flere års erfaring med drift af egen virksomhed.

Selvom ovenstående absolut har givet en finansiel og forretningsmæssig forståelse, er det ikke det eneste, der ligger bag indholdet på Finanspedia. Som hovedregel vil alle artikler henvise til en eller flere kilder, der understøtter de vigtigste pointer. Både er det med til at øge troværdigheden for vores indhold og samtidig giver det vores læsere mulighed for at sætte sig grundigere ind i de omtalte emner.

FirmanavnJS Projects
CVR-nummer38200232
E-mailadressekontakt@finanspedia.dk
Telefonnummer+45 20 89 22 49
AdresseSankt Knuds Gade 44, 2.
5000, Odense C
Danmark
Oplysninger om virksomheden bag Finanspedia