OneMoneyWay

Forside » OneMoneyWay

Overvejer du at ansøge om en erhvervskonto hos OneMoneyWay eller benytte dig af deres indløsningsaftale eller kassesystem? Så kan du med fordel læse med her i denne anmeldelse.

Undervejs på siden vil du kunne læse mere om hvad OneMoneyWay tilbyder deres kunder, hvor lang deres behandlingstid er for erhvervskontoansøgninger, hvor god kundeservice de tilbyder, m.m.

OneMoneyWay logo

Oprettelsesgebyr: 2.150 – 4.300 kr.

Årligt gebyr: 5.100 kr.

Total pris første år: 7.250 – 9.400 kr.

Trustpilot-score

Reklamelink

Trustpilot-scoren for OneMoneyWay er senest opdateret den 17. maj 2024.

OneMoneyWays ydelser og produkter

Som kunde hos OneMoneyWay kan du på nuværende tidspunkt benytte dig af to ydelser; deres erhvervskonto og deres indløsningsaftale, der lader dig tage imod kortbetalinger.

Erhvervskonto

OneMoneyWay blev etableret med målet om at gøre det nemmere for virksomheder at få en erhvervskonto – noget der kan være svært hos en erhvervsbank. Det er fortsat OMWs primære produkt, hvilket blandt andet kan tilskrives deres godkendelsesrate på over 90%.

Når du får en OneMoneyWay erhvervskonto tildeles den gennem B4B Payments, men al kommunikation og administration vil foregå via OneMoneyWay. Det vil sige, at du får adgang til dansk netbank på deres hjemmeside med dansk registrerings- og kontonummer. Derudover får du som standard et fysisk og et virtuelt MasterCard Debit med mulighed for at få udstedt flere betalingskort.

Derudover er der, i modsætning til mange af de andre internationale erhvervskonto-udbydere, mulighed for at få kontoen som NemKonto for din virksomhed. Samtidig er OneMoneyWay attraktiv for virksomheder med kunder eller leverandører i udlandet, da du med din virksomhedskonto kan have forskellige valutaer udover DKK (herunder SEK, EUR, USD og GBP).

Priser for erhvervskonto

En firmakonto hos OneMoneyWay koster som udgangspunkt 2.150 – 4.300 kroner i oprettelsesgebyr og herefter 5.100 kroner i årligt gebyr. Dermed er de en anelse dyrere end andre virksomhedskonti, men til gengæld er de typisk mere fleksible i forhold til, hvem de godkender.

Der er tre forskellige typer af erhvervskonti, som du kan få hos OneMoneyWay:

FordelStarterBusinessEnterprise
Maks. årlig omsætning1.000.000 kr.15.000.000 kr.Ubegrænset
Antal konti13Ubegrænset
Antal fysisk kort12Ubegrænset
Antal virtuelle kort13Ubegrænset
Personlig rådgiverNejJaJa
Årlig pris5.100 kr.10.300 kr.Aftales på kundebasis
Typer af erhvervskonti hos OneMoneyWay.

Vælger du at ansøge om en erhvervskonto via Finanspedia, vil du kunne få en Business-konto for Starter-kontoens pris. Dermed sparer du altså 5.200 kroner om året, og får adgang til flere fordele.

Indløsningsaftale

Med en indløsningsaftale hos OneMoneyWay får du mulighed for at tage imod kortbetalinger via en betalingsterminal. Alle de mest populære betalingsmetoder i Danmark er understøttet, da dine kunder kan betale med VISA, MasterCard og Maestro, samt Apple Pay, Google Pay og Samsung Pay.

Der hvor det kan give god mening at vælge OneMoneyWays indløsningsaftale og betalingsterminal er, når du også har deres erhvervskonto. Dermed er det hele nemlig integreret, så du kan administrere det hele fra ét sted.

Behandlingstid for ansøgninger

Når du ansøger om en erhvervskonto hos OneMoneyWay, vil du blive hurtigst muligt derefter blive kontaktet af deres salgsafdeling for at afdække dine behov. Når I er blevet enige, vil du blive tilsendt en kontrakt, som du skal gennemlæse grundigt og kun underskrive, hvis du er tilfreds med vilkårene.

Når kontrakten er underskrevet, betales oprettelsesgebyret og onboardingen begynder. Det vil sige, at du skal indsende dokumenter, som dokumenterer hvor din indtægt kommer fra, at din virksomhed har de nødvendige tilladelser, osv.

Disse dokumenter behandles og godkendes af OneMoneyWay, og når dette er gjort, vil du få adgang til din erhvervskonto.

Afhængig af mængden af nødvendig dokumentation, kompleksiteten i din selskabsstruktur, hvor hurtig du er til at svare og hvor travlt de har hos OneMoneyWay, går der typisk 2 til 3 uger fra ansøgningen er sendt til du har din erhvervskonto.

Kundeservice

En af styrkerne ved OneMoneyWay, kontra Revolut eller Lunar, er, at du som kunde får tildelt din egen dansktalende kunderådgiver (eller engelsktalende, hvis du foretrækker dette). Det betyder, at du som udgangspunkt altid har din dialog med samme person, der med tiden lærer din forretning at kende.

Lige netop det med en fast rådgiver er da også noget som kunderne er hurtige til at rose OneMoneyWay for. Blandt andet skriver Murermester Michael Moesgaard på Trustpilot, at de har været meget professionelle og roser især Mikkel for at være en ”super god rådgiver, som står klar til at hjælpe.”

Og han er ikke alene. Kunderne står tilsyneladende i kø for at anmelde den gode service, konstante kommunikation og hurtige behandlingstid for ansøgninger om erhvervskonti. Det har da også været vores oplevelse i kontakten med OneMoneyWay; de er knivskarpe til det de laver, har styr på processerne og reglerne, og er til at tale med hele vejen igennem.

Brugeroplevelse

OneMoneyWay er ikke officielt en bank, men har alt det, som du ville forvente af en bank. Du kan nemlig til hver en tid tilgå din erhvervskonto via deres online platform, der bedst beskrives som en netbank.

Her kan du få overblikket over dine konti, lave overførsler og se dine kontobevægelser. Derudover er der mulighed for at veksle penge, lave fakturaer via det integrerede faktureringssystem og tilgå oplysninger om modtagne kortbetalinger, hvis du benytter dig af OneMoneyWays indløsningsaftale og betalingsterminal.

Det hele foregår direkte i browseren på din computer eller via OneMoneyWays app til din telefon. Der hvor det halter lidt er på de danske oversættelser, der til tider kan være mangelfulde.

Sikkerhed

Du kan som udgangspunkt være helt tryg ved at benytte OneMoneyWay til at få en konto eller indløsningsaftale til din virksomhed. Udover selv at have en sikret hjemmeside, der benytter sig af krypteringsteknologier, der er standard for branchen, samarbejder de med en række partnere, der har alle de nødvendige godkendelser.

Konti, betalinger, kort og valutahandel på OneMoneyWay tilbydes i samarbejde med B4B Payments, der er godkendt og er under tilsyn både i EU og Storbritannien. Som dansk virksomhed vil dine konti og kort blive tilbudt i samarbejde med EU-delen, der har base i Litauen, hvor de er godkendt af nationalbanken som et e-pengeinstitut.

B4B Payments er en del af Banking Circle, der er en af de førende aktører inden for B2B-ydelser til fintech-virksomheder som OneMoneyWay, Stripe, Alibaba, Paysafe og mange flere. Der er med andre ord helt styr på både teknologien, legaliteten og sikkerheden bag de produkter og ydelser, som OMW tilbyder.

OneMoneyWay på Trustpilot

Der er ingen tvivl om, at OneMoneyWay gør det godt på mange af de parametre, som vi har gennemgået her i anmeldelsen, men det ville være ligegyldigt, hvis ikke kunderne var tilfredse.

Det er de heldigvis. I skrivende stund har OneMoneyWay fået 228 anmeldelser på Trustpilot, hvoraf 93% er 5-stjernede. Dermed opnår de en gennemsnitlig vurdering på 4,8 ud af 5 stjerner, hvilket er det bedste blandt de udbydere af erhvervskonti, som du kan finde her på Finanspedia.

Fordelingen af Trustpilot-anmeldelserne ser i skrivende stund således ud:

Vurdering%-andel
5 stjerner93%
4 stjerner5%
3 stjernerUnder 1%
2 stjerner0%
1 stjerne2%
Fordeling af anmeldelser af OneMoneyWay på Trustpilot d. 17. maj 2024.

Om OneMoneyWay

OneMoneyWay drives officielt af OMW Europe Limited, som er en engelsk registreret virksomhed, der i samarbejde med B4B Payments tilbyder erhvervskonti og andre finansielle ydelser til virksomheder i Danmark, Sverige, Luxembourg, Tyskland og Storbritannien.

Virksomheden blev stiftet i 2021 med henblik på at gøre det nemmere for små virksomheder at få en erhvervskonto, og selvom OneMoneyWay har base i England, er de repræsenteret i Danmark med danske kunderådgivere.

VirksomhedsnavnOMW Europe Limited
CVR-nummer (England & Wales)13651522
CVR-nummer (Storbritannien)ZB449652
Adresse21-24 Millbank,
London, Storbritannien
Oplysninger om OneMoneyWay.

Ofte stillede spørgsmål om OneMoneyWay

Er OneMoneyWay en bank?

Nej, OneMoneyWay er ikke en bank. De samarbejder dog med banker, som gør dem i stand til at tilbyde en dansk erhvervskonto.

Hvem kan få en erhvervskonto hos OneMoneyWay?

Alle kan som udgangspunkt få en erhvervskonto hos OneMoneyWay, hvis de kan godkendes af deres Compliance Team. Det er naturligvis nemmere for nogle brancher og virksomheder end andre, men historisk set er mere end 90% af ansøgere blev godkendt.

Hvad koster en firmakonto hos OneMoneyWay?

En firmakonto hos OneMoneyWay koster 2.150 kr. – 4.300 kr. i oprettelse og herefter 5.100 kr. i årligt gebyr. Ansøger du via Finanspedia, kan du få en ”Business”-erhvervskonto til ”Starter”-prisen.

Hvilke produkter tilbyder OneMoneyWay?

OneMoneyWay tilbyder først og fremmest en erhvervskonto med firmakort, valutaveksling, personlig rådgiver, m.m. Derudover kan du også tegne en indløsningsaftale hos dem og dermed tage imod kortbetalinger.

Får OneMoneyWay gode anmeldelser på Trustpilot?

Ja, OneMoneyWay får gode anmeldelser på Trustpilot. I skrivende stund scorer de 4,8 ud af 5 stjerner i gennemsnit baseret på 228 anmeldelser.

Hvordan kontakter man OneMoneyWay?

Du kan komme i kontakt med OneMoneyWay ved enten at skrive til dem på info@onemoneyway.com eller benytte dig af kontaktformularen på deres hjemmeside.